Zoeken
  • Josje Kuenen

Familiebedrijf!


Communicatiereeks is een familiebedrijf. Onze CFO is mijn man, Joris Kuenen. Die is goddank niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken als er weer een partij boekenleggers ingestoken moet worden, dit keer van onze bestseller Schrijfdelicten van Jantien Dhont. Hij berekent ook de royalty's en rekent de facturen na, want als ik dat allemaal had gedaan, waren we allang failliet geweest:). Onze oudste dochter Fleur klaagde vroeger dat we het alleen nog maar over boeken konden hebben en baalde als we de hele avond boeken zaten te stickeren. Nu helpt ze vrolijk mee op zondag! Wel een kersenflapje als beloning natuurlijk.


13 keer bekeken0 reacties

Contactgegevens

Blotekamperweg 16

3781 PD Voorthuizen

(Josje Kuenen)

06-51614862

josje[at]communicatiereeks.nl

 

 

 

 

 

 

© 2013-2020 by Josje Kuenen. All rights reserved