top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Codebreker!


Binnenkort verschijn het nieuwe boek Codebreker van Jantien Dhont en haar pabo-collega Katinka de Croon!

Het is een boek waarmee je op een zinvolle manier feedback kunt geven op teksten. Het betreft niet alleen adviezen over correct Nederlands (zoals Schrijfdelicten) maar ook over de inhoud, opbouw en verwoording (stijl) van een tekst. Uitgangspunt daarbij is genredidactiek: onder welk genre valt de tekst en welke eisen horen daarbij?

We zijn hard aan het werk de laatste hand te leggen aan het boek. Volgende week krijgen we de illustraties van Lieke IJzermans, ook docent van de pabo. Het wordt moooooooi!!!! We zorgen dat het leverbaar is voor het komende collegejaar!


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page