top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Meet Liesbeth Vink!


Liesbeth Vink studeerde kunstgeschiedenis, psychologie én rechten aan Universiteit Leiden. Aanstaande vrijdag 23 juni hoopt ze te promoveren op haar onderzoek Experts in Disaster aan de Universiteit van Maastricht. Een onderzoek dat een brug slaat tussen psychologie (welke invloed hebben expertise, automatisme en omgevingsfactoren op gedrag) en recht (welke mogelijkheden biedt het recht om experts/bedrijven aansprakelijk te stellen en hoe wordt dat door rechters gehanteerd?). Ze was werkzaam bij de Koninklijke Marine, het COT Instituut voor veiligheids- en crisismanagement en de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Bij de Universiteit Maastricht deed zij promotieonderzoek, doceerde Psychologie en Strafrecht en rapporteerde als deskundige in strafzaken. Momenteel doceert ze Veiligheid & Recht aan de Haagse Hogeschool. Communicatiereeks is zeer vereerd deze erudiete dame tot haar auteurs te mogen rekenen.

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page