top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Wat anderen zeggen over 'Hoe maak ik een toetsopdracht?'


Evelyn van de Veen had goed in de gaten waar docenten behoefte aan hebben voor hun onderwijs. Hieronder een aantal reacties die ze kreeg:

(Van een onderwijskundige van het AMC) "Onlangs met veel waardering uw onlangs uitgekomen boek 'Hoe maak ik een toetsopdracht?' aangeschaft en bestudeerd. Hulde! Een erg handzaam en waardevol boek over toetsopdrachten dat ook al in verschillende onderwijstijdschriften met veel waardering is ontvangen."

(Van een onderwijsdocent aan TU Delft) " Ik wilde even met je delen dat ik superenthousiast ben over het resultaat. Ik gebruik het boek nu in een cursus over het beoordelen van ontwerp-onderwijs en er zijn zoveel onderdelen die fantastisch te gebruiken zijn. Ik ga het als cursusmateriaal voorschrijven!

(Van een onderwijskundige van de HvA) "In tegenstelling tot eerdere boeken over het onderwerp besteedt dit boek veel aandacht aan de kwaliteitseisen bij een toetsopdracht. Het realiseren van die kwaliteitseisen is ingewikkeld en de auteur is er in geslaagd om op een heldere en toegankelijke manier te laten zien hoe dat mogelijk is. De sterke kant van het boek is dat het werkt met herkenbare uitgewerkte voorbeelden en veelgemaakt fouten relateert aan een bruikbare richtlijnen, tips en formulieren. Om die redenen adviseer ik hogescholen en universiteiten dit boek op te nemen in de literatuur voor de Basiskwalificatie Examinering. Omdat het boek Nederlands- én Engelstalig is kunnen ook Engelstalige docenten van de inzichten profiteren."


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page