Zoeken
  • Josje Kuenen

Startups & Downs in Psychologie Magazine


Arthur Tolsma startte een veelbelovende onderneming en kreeg prijs na prijs toebedeeld voor zijn goede plannen. Investeerders popelden om met deze succesvolle en welbespraakte ingenieur in zee te gaan. Tolsma leek goud in handen te hebben en toch liep het anders. Wat ging er fout? En wat kunnen andere ondernemers (en investeerders) daarvan leren? Tolsma was zo stoer om zijn lessons learned te delen. Communicatiereeks mocht zijn verhaal uitgeven. In het septembernummer van Psychologie Magazine staat zijn verhaal paginagroot verwoord. We zijn apetrots!


3 keer bekeken0 reacties

Contactgegevens

Blotekamperweg 16

3781 PD Voorthuizen

(Josje Kuenen)

06-51614862

josje[at]communicatiereeks.nl

 

 

 

 

 

 

© 2013-2020 by Josje Kuenen. All rights reserved