top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Beter samenwerken!


Eindelijk, het langverwachte boek over beter samenwerken is uit! Eindelijk een boek waarin helder staat beschreven hoe je het beste uit een team haalt (maar dan echt) en welke interventie je op welk moment het beste in kunt zetten. Bedoeld voor iedereen die teams begeleidt of faciliteert en wil weten hoe het (nog) beter kan. De auteur, Gwendolyn Kolfschoten, heeft dertig jaar onderzoek naar samenwerking samengevat en vertaald naar praktische handvatten: hoe je mensen binnenboord houdt, kennis uit de groep deelt en verbindt en de groep naar grotere hoogten doet stijgen.

Auteur: Gwendolyn Kolfschoten

Titel: Beter samenwerken, Praktische technieken om samenwerken te bevorderen en te faciliteren

ISBN: 978-90-818547-6-4

Prijs: 24,95

Verschijningsdatum: tweede week van september 2015

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page