top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Titel en prijswinnaars bekend!


Cover voorkant GoedeManieren_A5_3 kopie.jpg

We hebben een titel voor het boek van butler Laurens!

De titel die het meest door jullie gewaardeerd werd, was: 'Van goeden huize. Tips om goed voor de dag te komen.' Maar: Laurens zei dat het dan leek alsof hij van goeden huize kwam, en dat is niet het geval. Hij is een gewone jongen uit Rotterdam die bij de happy few terechtkwam. En zijn boek is juist bedoeld voor degenen die manieren niet met de paplepel hebben meegekregen.

Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk een compleet nieuwe titel bedacht. Het is geworden:

'Goede Manieren, tips voor sociale behendigheid.'

Degenen die een gratis boek krijgen (zo rond half november) zijn:

Boukje Verheij

Luc Molenaar

Ina Holthuis

Harm Hoeksema

Caroline Wagner

De titel waar we het meest om hebben krom gelegen is: The good, the bad and the butler. Diegene heeft helaas zijn of haar adres niet achtergelaten. Meld je even als jij de auteur bent; dan krijg je ook een gratis exemplaar.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page