Zoeken
  • Josje Kuenen

Baantjer in de Neerlandistiek


Vandaag wordt Schrijfdelicten, Hoe spoor je spel-, formuleer- en interpunctiefouten op van Jantien Dhont gedrukt! Schrijfdelicten is een handig feedback- en analyse-instrument voor docenten en studenten om veelvoorkomende schrijffouten op te sporen. Het gaat gebruikt worden door de Juridische Hogeschool Avans-Fontys in Tilburg en Den Bosch. Het boek kan via deze site besteld worden en wordt in de eerste collegeweek (tussen 30 januari en 3 februari) persoonlijk uitgedeeld in beide filialen van de opleiding. Het promotieteam van Communicatiereeks komt naar je toe deze maand!


1 keer bekeken0 reacties

Contactgegevens

Blotekamperweg 16

3781 PD Voorthuizen

(Josje Kuenen)

06-51614862

josje[at]communicatiereeks.nl

 

 

 

 

 

 

© 2013-2020 by Josje Kuenen. All rights reserved